Cype

Кликнете върху картинката за да изтеглите програмите

 

CYPE Ingenieros е пълното наименование на известна в цял свят фирма, разработваща програмни продукти обслужващи инженерите от промишленото и гражданско строителство - Електро, ВиК, ОВ, строителни конструкции, акустика, разбира се ПТО и др.

Компанията е с близо 30 годишна история - стартира като малко проектантско бюро, което се е опитвало да оптимизира и улесни работата си използвайки компютри. Малкото проектантско бюро само е разработвало приложенията си, които в един момент са се харесали на много техни колеги и са пожелали да го използват. Така в момента в компанията работят повече от 300 инженери и програмисти. Продуктите на CYPE се разпространяват в страни като Испания, Франция, Италия, Германия, САЩ, Канада, Бразилия, Португалия, Румъния, Индия, Тунис, Алжир, Ангола, Боливия, Чили, Колумбия, Коста Рика, Куба,  Доминиканска република, Еквадор, Гватемала, Хондурас, Мексико, Мозамбик, Панама, Парагвай, Перу и много други и разбира се - вече е в България.

Инженерите на CYPE, интегрират в програмните продукти нормите на всяка страна в която се разпространяват. Така улесняват инженерите в моделирането, оразмеряването и конструирането. Освен това интегрирането на толкова много норми в програмите си дава свобода на инженерите да проектират в различни страни.

В програмите на CYPE, ще намерите много предимства. С програмите на CYPE ще разполагате с най-иновативните методи за моделиране и изчисляване, същото така  ще разполагате и с най-новите технологии разработени от повече от 400 университета. Всички тези университети подпомагат разработването на програмите на CYPE, правейки ги един много мощен инструмент в помощ на инженерите.

CYPECAD
Подпорни стени
Оразмеряване на колони
Метални и комбинирани конструкции
Архитектурен софтуер
AutoCAD алернатива
CAD за APPLE
CAD за APPLE
CYPE